Zadelkruk met verstelbare rugleuning Claudia zwart

Ben jij helemaal klaar met pijnklachten na een lange tijd werken? Zo ja, dan ben je met deze zadelkruk met verstelbare rugleuning aan het goede adres! Deze kruk is als beste uit de test gekomen uit 25 merken, een echte topper dus! 

 

Succesformule 

Zadelkrukken worden al voor een lange tijd met groot succes gebruikt voor de optimale werkhouding. Bovendien worden de ergonomische krukken al jaren door vele therapeuten en specialisten aanbevolen ter ondersteuning van de rug bij het werken of bij gebruik in huis. 

In verschillende beroepen wordt er langdurig in dezelfde houding gewerkt. Denk bijvoorbeeld aan kappers en werk in een kantoor. Langdurig in dezelfde houding zitten leidt in de meeste gevallen tot pijnklachten in nek, rug, schouders en soms zelfs hoofd. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Een ergonomische kruk is dan aan te raden. Een ergonomische kruk zorgt ervoor dat je een actieve zithouding aanneemt waardoor je spieren actief blijven. Dit zorgt ervoor dat je minder snel last zult krijgen van pijnklachten. 

 

Grote mobiliteit 

Een zadelkruk is niet alleen goed voor je werkhouding, maar is ook nog eens erg handig in gebruik! Om te beginnen is de kruk voorzien van een verstelbare rugleuning. Hierdoor kun je de kruk in de perfecte houding zetten! Bovendien is de kruk voorzien van soepel lopende zwenkwielen die zorgen voor een grote mobiliteit op de werkvloer. Zo kun je eenvoudig van ‘her naar der’ rollen ;) 

Kortom een zadelkruk met rugleuning van hoge kwaliteit die je helpt bij het verbeteren van je houding bij langdurig zitten. 

 

Unieke specificaties

  • Verstelbare rugleuning 
  • Grote mobiliteit dankzij soepel lopende zwenkwielen 
  • Voetkruis 
  • In hoogte verstelbaar 
  • Kunstlederen zadelzitting
Specificaties
Gewicht7 kg
Afmetingen verpakking52x52x25 cm
Gewicht inclusief verpakking8.2 kg
Artikelnummer9984
EAN8720297320965
Garantie1 jaar
KleurZwart
MateriaalKunstleer
Maximaal draagvermogen150 kg
Instelbare zithoogteJa
DraaibaarJa
Zithoogte48-65 cm
Hoogte incl. rugleuning81-96 cm
Afmetingen zitting26 x 34 cm
Afstand voetsteun tot zitting25 x 38 cm
Afmetingen voetsteunØ 50 cm
Afmetingen rugleuning23 x 39 cm
Zadelkruk met verstelbare rugleuning Claudia zwart

Zadelkruk met verstelbare rugleuning Claudia zwart

44.99