Waterpompen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kibani waterpomp 60.000 liter p/uur

  • Merk : Kibani®
  • Aandrijving : Benzine
  • Gewicht : 24.9 kg
189.99
Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Kibani waterpomp 1" 2-takt / 15.000 liter p/uur

  • Merk : Kibani®
  • Aandrijving : Benzine
  • Geluidsniveau : 112 dB
134.99
Nog enkele stuks beschikbaar

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Met de Kibani® waterpompen kun je in no time grote hoeveelheden water verplaatsen. Dankzij de benzinemotor zijn de waterpompen overal inzetbaar en dus bijzonder geschikt voor gebruik in de land- en tuinbouw. Ze zijn natuurlijk ook ideaal om een kelder of zwembad mee leeg te pompen. Het gebruik van de waterpomp is zeer eenvoudig: wanneer je de slang en het pomphuis met water vult, wordt de waterpomp volledig zelf aanzuigend. Daardoor kan je, afhankelijk van het model, razendsnel vanaf 8.000 tot wel 60.000 liter water per uur verplaatsen.

 

Kibani® voor een krachtige vuilwaterpomp

 

De benzine waterpompen van Kibani® zijn geschikt voor het pompen van vuil water. Daardoor zijn ze goed in te zetten in de land- en tuinbouw. Voorkom dat vuil de waterpomp verstopt door gebruik te maken van de meegeleverde aanzuigkorf.

 

Het onderhouden van een Kibani® waterpomp

 

Voor een lange levensduur is het van belang periodiek onderhoud op tijd uit te voeren. 

Maak de brandstoftank en het oliereservoir leeg wanneer je de waterpomp langer dan 2 maanden niet gebruikt. Denk er bovendien aan om de waterpomp in de winterperiode vorstvrij op te bergen. Bij langdurige blootstelling aan vorst kan het pomphuis barsten. 

 

Een 2-takt motor of een 4-takt motor?

 

Bij Goets.nl verkopen wij  waterpompen met een 4-takt motor. Het grootste verschil tussen deze twee is dat de 4-takt motor minder geluid maakt en minder storingsgevoelig is.

 

Waterpomp kopen bij Goets.nl

 

Reken maar op flink veel voordeel bij Goets.nl. Naast de allerlaagste prijzen profiteer je ook nog eens van gratis verzending bij alle waterpompen. Voor al jouw tuinbenodigdheden kun je terecht op 1 adres. Bekijk bijvoorbeeld eens ons assortiment tuingereedschap.