Multitools

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een multitool?

Een multitool is een tuingereedschap waar je de meest voorkomende klussen mee kunt uitvoeren. Het is namelijk een heggenschaar, kettingzaag, grastrimmer en bosmaaier in één!  Een multitool heeft meerdere opzetstukken die je gemakkelijk kunt verwisselen. 

Opzetstukken 

Een multitool heeft vaak meerdere opzetstukken. Vaak voorkomende opzetstukken zijn: 

  • Heggenschaar opzetstuk 
  • Kettingzaag opzetstuk 
  • Opzetstuk met draadkop 
  • 3-tands mes 

De opzetstukken kun je eenvoudig wisselen door de connector. De connector zorgt ervoor dat je de opzetstukken er probleemloos op en af kunt klikken. 

2-takt motor 

Een multitool heeft in de meeste gevallen een 2-takt motor. Een multitool met een 2-takt motor betekent dat het apparaat op benzine werkt en geen snoer heeft. Een 2-takt motor is vele malen sterker dan een elektrische motor, bovendien wordt je niet beperkt door een netsnoer. 

Mengsmering 

In een 2-takt motor gaat mengsmering. Een 2-takt motor heeft namelijk geen ingang voor olie, maar de motor moet natuurlijk wel gesmeerd worden. Hierdoor moet er een mengsel van 2-takt olie en benzine in een 2-takt motor. De verhouding van mengsmering is 1:50 (1 liter 2-takt olie op 50 liter benzine). 

Let op! Gebruik echt 2-takt olie en geen normale olie. Normale olie zal namelijk de motor beschadigen.    

Multitool kopen bij Goets

Wanneer je een multitool koopt bij Goets profiteer je altijd van een aantal voordelen. Zo wordt je multitool gratis bij je thuisbezorgd! En bestel je vóór 15:00, dan heb je de multitool morgen al in huis (NL)

Benieuwd geworden naar de rest van ons aanbod? Neem een kijkje bij ons andere tuingereedschap, of ontdek ons volledige assortiment voor de tuin.