Heggenscharen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Op zoek naar een heggenschaar om je heg te snoeien en te trimmen? Wanneer je je heg op de juiste momenten in het jaar snoeit zal deze een gezond en vol uiterlijk behouden. Gebruik altijd scherpe messen, zodat de heg snel herstelt na de snoeibeurt en dus minder kans maakt op schimmels en ziektes. Botte messen? Dan is het tijd om ze te slijpen of om een nieuwe heggenschaar te kopen. Bij de keuze voor een heggenschaar heb je onderstaande opties.

Kibani® heggenschaar bij Goets

Er is geen heg die niet te temmen is door een benzine of elektrische Kibani® heggenschaar. Elektrische heggenscharen zijn uitermate gebruiksvriendelijk, relatief stil en vereisen weinig onderhoud. Benzineheggenscharen zijn perfect voor het zwaardere werk. Ze zijn krachtig en je kunt er bovendien mee gaan en staan waar je wilt, aangezien je geen verlengsnoer nodig hebt. Bekijk het assortiment heggenscharen van Goets!

Bij Goets verkopen wij 2 verschillende heggenscharen. De goedkoopste heggenschaar is de elektrische 450W van Kibani®. Daarnaast verkopen wij ook de Grafner elektrische heggenschaar 500 Watt; tuingereedschap dat ideaal is voor het snoeien van de hoogste heggen. 

Een heggenschaar onderhouden

Het is allereerst belangrijk om de benzine in de benzineheggenscharen te mengen met Protecton 2-takt olie. Deze olie smeert en onderhoudt de motor en zorgt voor opmerkelijk minder rookvorming dan andere 2-taktoliën. 

Daarnaast is het belangrijk om voor alle heggenscharen de messen goed te onderhouden. Dit is belangrijk omdat er door vocht snel roest ontstaat tussen de messen. Daarnaast verkleven de messen snel door harsaanslag waardoor de motor harder moet werken en de messen sneller bot worden. Door je heggenschaar met Protecton PTFE spray te onderhouden verleng je niet alleen de levensduur van de machine maar bespaar je ook brandstof.

Heggenschaar kopen bij Goets

Morgen nog aan de slag met je nieuwe heggenschaar? Wanneer je op een werkdag vóór 15:00 bestelt, heb je je nieuwe machine de volgende werkdag al in huis (NL)*. Bestellingen boven €50 worden ook nog eens gratis verzonden! Nog meer nodig voor jouw tuin? Bekijk snel ons overige tuingereedschap en tuinassortiment.