Hakselaars

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kibani messen set 2 stuks voor hakselaar

  • Merk : Kibani®
6.99
Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Kibani hakselaar 2500 watt

  • Merk : Kibani®
  • Aandrijving : Elektrisch
  • Geluidsniveau : 106 dB
109.99
Voor 15:00 besteld, morgen in huis

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Raakt jouw groene container ook zo snel vol? Met een elektrische hakselaar versnipper je je tuinafval eenvoudig en snel, zodat je het gemakkelijker kunt afvoeren of composteren. Bij Goets.nl verkopen wij de Kibani® hakselaar.

Wat is een hakselaar?

Een hakselaar is een machine waarmee je gemakkelijk grote hoeveelheden tuinafval kan versnipperen. Bij Goets.nl verkopen wij de Kibani® hakselaar, een meshakselaar waarin tot wel 50 liter afval opgevangen kan worden. 

Kibani® hakselaar 2500W

Gemakkelijk grote hoeveelheden tuinafval versnipperen met de elektrische hakselaar van Kibani®. De hakselaar heeft een vermogen van 2500 watt en is voorzien van 2 vlijmscherpe messen. Het versnipperde tuinafval verzamelt zich automatisch in de opvangzak met een inhoud van 50 liter. 

De Kibani® hakselaar is gemakkelijk en veilig in gebruik

De Kibani® hakselaar is erg eenvoudig te bedienen. Door één druk op de knop zet je hem aan of uit. Dankzij de twee wielen en het grote handvat kun je het product gemakkelijk vervoeren. De Kibani® hakselaar is voorzien van een overbelastingsbeveiliging. Hierdoor schakelt de hakselaar automatisch uit wanneer de motor oververhit dreigt te raken. 

Met de aanduwstok kun je het tuinafval veilig doorvoeren.

De Kibani® hakselaar vereist weinig onderhoud

Het grote voordeel van elektrisch tuingereedschap is dat de elektromotor weinig onderhoud vraagt. Wel is het belangrijk om de machine na elk gebruik goed te reinigen. . 

De messen van de hakselaar zijn omkeerbaar. Wanneer een zijde bot is, kun je deze dus omdraaien om het gereedschap weer te voorzien van twee scherpe messen. Beide zijden gebruikt? Je kunt de messen ook zeer voordelig als set van 2 bestellen. Let op! Draag altijd werkhandschoenen wanneer je de messen omdraait of vervangt.

Hakselaar kopen bij Goets.nl

Morgen nog aan de slag met je nieuwe hakselaar? Wanneer je op een werkdag vóór 16:00 bestelt, heb je de machine de volgende werkdag al in huis (NL)*. En  hij wordt ook nog eens gratis verzonden. Extra voordelig dus! Nog meer nodig om in de tuin aan de slag te gaan? Bekijk ons volledige assortiment tuingereedschap.