Grondboren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wil je schuttingpalen plaatsen voor een nieuwe schutting? Om deze op de juiste manier in de grond te krijgen, is het handig om gaten te boren met een grondboor. En ook wanneer je bijvoorbeeld een mooie nieuwe boom in jouw tuin wilt planten is dit het ideale gereedschap.

Grondboormachine

Bij het boren van een gat in de grond is heb je zowel een grondboormachine nodig als grondboren. Ben je op zoek naar een betaalbare grondboormachine van goede kwaliteit? Dan raden wij je onze Kibani® benzine grondboor aan. Hiermee maak je eenvoudig diepe gaten in droge grond of zandgrond.

Naast een grondboormachine heb je ook grondboren nodig. In ons assortiment vind je ze in verschillende diameters. Populair in ons assortiment is de grondboor van 200 mm; hij is namelijk geschikt voor zowel boren in zandgrond als droge grond. Bij Goets.nl bieden wij deze tegen een zeer voordelige prijs aan. Evenals bijvoorbeeld de grondboor 100 mm of grondboor 150 mm.

Het is belangrijk om na gebruik de boren goed schoon te maken. Zorg ervoor dat de boren ook goed droog zijn wanneer deze weer worden opgeborgen, zo wordt roestvorming voorkomen. Het schoonmaken is extra gemakkelijk met Agealube bio reiniger. Dit is een biologisch afbreekbare reinigingsspray. Spuit de boren in, laat de spray even inwerken en spoel ze daarna af. De spray zorgt er direct voor dat de onderdelen ook ontvet zijn. Vergeet ook niet de boormachine zelf goed schoon te maken. Ook dit kan met deze spray.

Grondboor met verlengstuk

Wil je flink de diepte in met de grondboor? Gebruik dan een verlengstuk van 50 cm. Het verlengstuk plaats je tussen de machine en de boor. Dit kan met behulp van de standaard meegeleverde borgpen. Het is mogelijk om 2 verlengstukken tegelijk te gebruiken, waardoor je grondboor dus maar liefst 1 meter langer wordt!

Tip! Boor gaten in hardere grond niet in een keer, maar in etappes. Zo voorkom je dat je grondboor vastloopt in de grond.

Grondboor kopen bij Goets.nl

Voordelig en snel in huis - dat kun je verwachten bij Goets.nl. En bestel je voor meer dan €50, dan wordt je bestelling helemaal gratis verzonden. Bij Goets.nl vind je niet alleen grondboren, maar ook ander goedkoop tuingereedschap en andere praktische en decoratieve tuinartikelen. Veel shopplezier gewenst!