Grasmaaiers

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kibani elektrische grasmaaier 1200W

  • Merk : Kibani®
  • Aandrijving : Elektrisch
  • Geluidsniveau : 96 dB
74.99
Nog enkele stuks beschikbaar

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Of je nu beschikt over een bescheiden gazon of over een voetbalveld: voor elk grasveld kun je bij Goets.nl de juiste grasmaaier kopen. Voor een mooi gazon is het belangrijk om het gras regelmatig te maaien. Zo groeit het gras sneller en worden de sprieten extra stevig. Dat is zeker belangrijk wanneer er vaak op jouw gazon gespeeld wordt, of tijdens de hete zomermaanden! Met een elektrische grasmaaier is de klus een stuk sneller geklaard. Op deze pagina vind je al onze modellen. Er zit ongetwijfeld een grasmaaier bij die bij jouw tuin past!

Een elektrische grasmaaier kopen

Heb je een klein tot middelgroot gazon, en wil je het liefst zo min mogelijk onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan je grasmaaier? Dan kun je waarschijnlijk het beste een elektrische grasmaaier kopen. De Kibani® elektrische grasmaaier heeft een vrij smalle maaibreedte van 32 centimeter. Daarmee maai je met gemak gazons met een oppervlakte van maximaal 50 vierkante meter. Dit model van Kibani® is wat ons betreft de beste elektrische grasmaaier op de markt met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Een elektrische grasmaaier heeft vele voordelen. Ervaar het gemak van het lichte gewicht en de kleine afmetingen. Een elektrische grasmaaier berg je daardoor eenvoudig op in je schuur of garage. Daarnaast is een Kibani® elektrische grasmaaier goedkoop in aanschaf én in gebruik. Je hebt namelijk geen benzine of olie nodig, maar alleen maar een stopcontact om het netsnoer in te pluggen! Met een goed verlengsnoer heb je een flink bereik. Dat de grasmaaier elektrisch is, heeft nog een groot voordeel: je hebt geen last van hinderlijke uitlaatgassen en hij is ook nog eens aangenaam stil.

Ook prettig is dat een elektrische grasmaaier maar weinig onderhoud vereist. In tegenstelling tot een benzinemotor, hoef je geen periodiek onderhoud te plegen aan een elektromotor. Wat je niet moet vergeten is om de onder- en buitenzijde van de grasmaaier na elk gebruik schoon te maken en goed te laten drogen voordat je de grasmaaier weer opbergt. Check ook regelmatig of het maaimes aan vervanging toe is. Een bot of beschadigd maaimes heeft gevolgen voor de prestaties van de maaier en kan in het ergste geval leiden tot gevaarlijke situaties.

Veilig werken met een grasmaaier

In het ontwerpproces van Kibani® grasmaaiers staan veiligheid en gebruiksgemak centraal. Toch brengt het werken met een benzine of elektrische grasmaaier altijd bepaalde veiligheidsrisico’s met zich mee. Lees daarom altijd de handleiding zorgvuldig door voordat je met een grasmaaier aan de slag gaat, en volg de veiligheidsinstructies hierin goed op.

Zo is het ten eerste belangrijk om je lichaam goed te beschermen. Draag stevige werkschoenen en zorg ervoor dat je armen en benen bedekt zijn met goed aansluitende kleding. Draag werkhandschoenen en het liefst ook een veiligheidsbril. Daarmee bescherm je je lichaam tegen rondvliegende sprieten en heb je een goede grip zodat je altijd de controle over de grasmaaier houdt.

Houd je handen en voeten altijd uit de buurt van het maaimes wanneer de benzinemotor loopt of het netsnoer in het stopcontact zit. Loop bij voorkeur niet achteruit met de grasmaaier. Zo voorkom je dat je valt of dat je met de grasmaaier over je voeten rijdt. Wil je een blokkade verwijderen of onderhoud uitvoeren? Zorg er dan voor dat de grasmaaier volledig is uitgeschakeld en het maaimes stilstaat.

Let ook goed op je werkomgeving. Verwijder objecten zoals takken en stenen van het gazon voordat je begint met maaien. De grasmaaier kan dergelijke objecten met hoge snelheid wegslingeren wat een groot gevaar vormt voor jezelf en je omgeving. Laat een grasmaaier nooit onbeheerd achter en maai niet in de buurt van kinderen en (huis)dieren.

Altijd de beste grasmaaier aanbieding

Wij begrijpen heel goed dat je wel een goede grasmaaier wilt, maar niet te veel wilt betalen. Bij Goets vind je daarom het hele jaar door de allerbeste grasmaaier aanbieding. Of je nu een goedkope grasmaaier met benzinemotor zoekt of een elektrische gazonmaaier. Wij selecteren ons aanbod tuinmachines op de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding!

Regelmatig profiteer je van extra goede aanbiedingen op ons gehele assortiment. Houd voor de beste aanbiedingen onze website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief! Zo ben je automatisch op de hoogte van onze acties, maar ook handige tips en interessante blogs.

Naast een groot assortiment tuingereedschap tegen de beste prijzen kun je bij Goets ook de beste service verwachten. 

Hulp nodig bij het kiezen van jouw grasmaaier?

Kom je er nog niet helemaal uit? Onze klantenservice helpt je graag de juiste grasmaaier voor jouw klus te vinden. Neem contact met ons op via info@goets.nl.

Ben je benieuwd naar het volledige assortiment van Goets? Bekijk hier onze hele collectie voordelig tuingereedschap