Bosmaaier accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bosmaaier accessoires 

Een bosmaaier is op zichzelf een erg handig apparaat en je kunt er veel klussen mee uitvoeren. Het kan zijn dat je voor bepaalde klussen nog een extra onderdeel nodig hebt of dat bijvoorbeeld het maaidraad op is. Voor dit soort zaken heb je een bosmaaier accessoire nodig. 

Er zijn vele accessoires voor bosmaaiers. Alle mogelijke accessoires zijn:  

  • Maaidraad
  • Zaagblad / snijmes / snijblad 
  • Verlengstuk 
  • Draadkop
  • Schouder bescherming 
  • Harnas  

Bosmaaier accessoires van Goets 

Bij Goets bieden we verschillende bosmaaier accessoires aan. Deze zijn: 

 

 

Maaidraad zit in de binnenkant van de draadkop. Door het gebruiken van de bosmaaier slijt het maaidraad en raakt uiteindelijk op. Met deze rol maaidraad kun je de draadkop weer bijvullen en dus de bosmaaier weer gebruiken. 

 

 

Kan als extra opzetstuk worden gebruikt. Met dit zaagblad glijd je gemakkelijk door takken en dunne bomen. 

 

 

Met dit verlengstuk kun je de bosmaaier met 1 meter verlengen. 

 

 

In deze draadkop zit nylondraad. Een draadkop werkt met hetzelfde systeem als bij een grastrimmer, alleen robuuster. Hier kan je licht maaiwerk mee doen op plaatsen waar een grasmachine niet bij kan komen. 


Accessoires onderhouden 

Het is van belang dat je ook de accessoires van een bosmaaier onderhoud. Hiermee zorgt je er namelijk voor dat de accessoires langer mee zullen gaan. Elke accessoire moet op een andere manier worden onderhouden. Wil je weten hoe jouw specifieke accessoires moet worden onderhouden? Lees dan de handleiding van het product goed door. 

Bosmaaier accessoires kopen bij Goets

Wanneer je een bosmaaier accessoire koopt bij Goets, profiteer je altijd van een aantal voordelen. Bestel je namelijk vóór 15:00 dan ontvang je morgen al je nieuwe product. Heb je een bestelwaarde van €50,- of hoger dan krijg je ook nog eens gratis verzending.

Benieuwd geworden naar de rest van ons assortiment? Neem eens een kijkje bij onze bosmaaiers, of ontdek alle andere tuingereedschappen van Goets.