Bosmaaiers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een bosmaaier zet je in op plekken waar je met de grasmaaier niet bijkomt en voor het maaien van stuggere gewassen. Dit draagbare gereedschap is smaller dan een grasmaaier en komt daardoor op plekken waar een grasmaaier niet tussen past. Bekijk het assortiment bosmaaiers (en accessoires) hieronder.

Bosmaaier met nylon draad

Aan de bosmaaier kun je een draadkop bevestigen. Een draadkop is gevuld met nylon maaidraad. Dit maaidraad draait tijdens het gebruik van de maaier rond en zorgt er op die manier voor dat het gras wordt getrimd. Vooral voor het maaien van (taaie) grassen op lastige plekken is het gebruik van een draadkop op een bosmaaier ideaal. Met maaidraad kun je namelijk veilig rondom palen en bomen maaien. 

Tijdens het gebruik van een draadkop zal het maaidraad slijten. Als het maaidraad helemaal op is, kun je dit bijvullen met het stevige Kibani® maaidraad

Bosmaaier messen

Naast dat je een maaikop aan een bosmaaier kunt bevestigen, zijn er ook verschillende messen die bevestigd kunnen worden. Zo kun je stevig onkruid en houtachtig gewas het beste te lijf gaan met een 3-tands mes. Deze wordt standaard geleverd bij al onze bosmaaiers.

Een bosmaaier op benzine

De Kibani® bosmaaier is op benzine, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over stroomvoorzieningen of struikelen over een verlengsnoer! 

Bosmaaier kopen bij Goets

Wanneer je een bosmaaier koopt bij Goets, profiteer je altijd van een aantal voordelen. Zo wordt je bosmaaier gratis bij je thuisbezorgd! En bestel je op een werkdag vóór 15:00, dan heb je je nieuwe machine de volgende werkdag al in huis (NL)*

Benieuwd geworden naar ons aanbod? Neem een kijkje bij ons overige tuingereedschap, of ontdek ons volledige assortiment voor de tuin.