Bladblazers

Bij Goets kun je een benzine bladblazer kopen van topmerken als Kibani en Gardentec. In een handomdraai maak je met een elektrische of benzine bladblazer of bladzuiger je tuin volledig schoon.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vaak vallen de bladeren al van de bomen voordat de herfst officieel begonnen is. En dan wil je ongetwijfeld dat de tuin, stoep of de oprit er netjes en bladvrij bij ligt. Je ziet de bui waarschijnlijk alweer hangen... Je moet in het gure herfstweer met bladhark en bezem aan de slag. Of toch niet? In een handomdraai maak je met een bladblazer of bladzuiger je tuin volledig schoon. Weten welke bladblazer geschikt is voor jouw klus? Wij helpen je graag het juiste type te kiezen.

De juiste bladblazer is afhankelijk van jouw situatie

Heb je een tuin met veel bomen en een heg of een tuin met alleen lage beplanting? Het maakt niet uit met welke situatie je te maken hebt, je hebt altijd te maken met bladresten en en snoeiafval. Heb je te maken met veel blad waardoor je meerdere uren bezig bent met blazen? Of is het klusje zo geklaard? De juiste bladblazer hangt nauw samen met jouw situatie. Bij Goets bieden we verschillende benzine blazers aan van topmerken als Kibani en Gardentec aan. 

Hoeveel vermogen moet een bladblazer hebben?

Het vereiste vermogen hangt af van de klussen die je met het tuingereedschap wilt uitvoeren. Over het algemeen geldt: hoe hoger de blaassnelheid (in km/u), hoe krachtiger de machine. Al onze bladblazers zijn geschikt voor het bladvrij maken van kleine tot grote tuinen. Maar met een exemplaar met een hogere blaassnelheid gaat het simpelweg een stuk sneller.

Wil je met gemak grote hoeveelheden (natte) bladeren of zelfs sneeuw ruimen? In dat geval raden we een benzinebladblazer aan met een hoog vermogen en een blaassnelheid van ten minste 300 km/u. Bekijk bijvoorbeeld onze krachtpatser: de 75.6cc benzine bladblazer van Gardentec.

Een ruggedragen bladblazer

Bij langdurig gebruik van de bladblazer is een ruggedragen bladblazer een goede keuze. De krachtbron (brandstoftank) draag je dan op de rug en de blazer in je hand. Hierdoor wordt voorkomen dat je ‘lange armen’ krijgt, omdat je de bladblazer lang moet dragen. Ben je op zoek naar een bladblazer die je op je rug kunt dragen? Bij Goets hebben wij verschillende ruggedragen modellen.

Een bladblazer bestellen bij goets.nl

Heb je de bladblazer naar wens gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel online bij Goets.nl. Veel van onze producten zijn op voorraad. Dat is fijn, want als je het vandaag bestelt voor 15:00 uur, dan heb je het morgen al in huis! (ma-vrij) Heb je vragen over een bladblazer? Stuur dan een mail naar info@goets.nl. Benieuwd geworden naar het assortiment van Goets.nl? Bekijk dan snel al ons tuingereedschap.