Tuingereedschap

Een mooie tuin kost liefde, aandacht en tijd. Maar goed tuingereedschap is het halve werk! Snoeien, maaien, blazen, zagen en meer – bij Goets.nl vind je het juiste gereedschap om elke klus goed en snel aan te pakken. Bestellingen vanaf €50 worden altijd gratis verzonden!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Goedkope grasmaaier

Of je nou een klein gazonnetje hebt of een hele voetbalwedstrijd in je achtertuin kunt spelen: voor elk grasveld hebben wij een geschikte grasmaaier. Bij Goets.nl vind je een een elektrische grasmaaier voor de beste prijs. Kun je met je grasmaaier niet goed bij bepaalde plekken of moet je stuggere gewassen maaien? Dan is een Kibani® bosmaaier een goede toevoeging aan je gereedschapscollectie.

Bladblazer

Te veel blad en ander tuinafval is misschien wel een van de meest ergerlijke dingen in jouw tuin. Gelukkig is er tuingereedschap dat ervoor zorgt dat jouw tuin er binnen de kortste keren weer strak bij ligt. Bijvoorbeeld de bladblazer! Met een krachtige benzine bladblazer is de tuin zo weer bladvrij.

Onkruid verwijderen

Als tuineigenaar heb je regelmatig last van ongewenste gasten. Of dat nu onkruid tussen de tegels en in de borders is, of vervelende beestjes zoals bladluizen, schildluizen en mieren. Daar wil je graag snel vanaf – en als het even kan, zo milieuvriendelijk mogelijk. Daarvoor is ons assortiment onkruidborstels.

Met een onkruidborstel verwijder je snel en goed onkruid uit de borders en tussen de tegels vandaan.

Snoeigereedschap voor plant, heg & boom

Voor een gezonde groei is het belangrijk om planten, heggen en bomen op het juiste moment in het jaar te snoeien. Scherp snoeigereedschap is daarbij heel belangrijk. Door te snoeien met een scherpe schaar of zaag krijg je een mooi resultaat en herstellen de takken snel. Zo krijgt het gewas geen schimmel of ziekte.

Ons assortiment snoeigereedschap bestaat uit de volgende producten:

Tuingereedschap kopen bij Goets.nl

Wanneer je jouw tuingereedschap koopt bij Goets.nl profiteer je standaard van verschillende voordelen. Zo betaal je altijd de beste prijs! Daarnaast is jouw bestelling de volgende werkdag al in huis (NL)* als je op een werkdag vóór 15:00 uur besteld. En bevalt jouw aankoop toch niet? Geen probleem, je hebt 14 dagen bedenktijd.