Onkruidverwijderaars

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Onkruid en ongedierte zijn een doorn in het oog van veel tuiniers. Gelukkig zijn er veel manieren om er vanaf te komen. Ook zonder schadelijke bestrijdingsmiddelen!

Onkruidspuit

Wanneer je veel last hebt van onkruid en/of ongedierte zoals bladluis of mieren, is een onkruidspuit absoluut de juiste keuze.

Een motor rugspuit werkt op benzine en is ideaal voor de grote (moes)tuin of boomgaard.

Onkruidspuiten kun je natuurlijk niet alleen gebruiken bij ongedierte- en onkruidbestrijding, maar ook voor het besproeien van planten met water of (vloeibare) meststoffen.

Onkruidbrander

Met een onkruidbrander verhit je onkruid, waardoor de cellen openbarsten en uitdrogen. Dit is dus een gifvrije manier van onkruidbestrijding en bijzonder effectief voor het weghalen van onkruid tussen tegels en uit de borders. Onkruidbranders zijn verkrijgbaar op gas en elektrisch. Onkruidbranders op gas bereiken hogere temperaturen.

Onkruidborstel

Een elektrische onkruidborstel is een makkelijk te gebruiken stuk tuingereedschap voor het verwijderen van onkruid en mos tussen tegels. De staalborstels draaien snel rond en slijpen het onkruid als het ware weg.

Onkruidverwijderaars kopen bij Goets.nl

Heb je gevonden wat je zocht? Wanneer je op een werkdag vóór 15:00 bestelt, heb je je onkruidverwijderaar de volgende werkdag al in huis (NL)*. Bestellingen met een waarde vanaf €50 worden altijd gratis verzonden. Afhalen in Barneveld kan natuurlijk ook! Zo kun je snel aan de slag in de tuin.