Tuin

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Van een mooie tuin heb je minstens net zoveel plezier als van een mooi interieur. Met de tuinspullen van Goets.nl maak je ook van jouw tuin een thuis. Bij ons vind je handig tuingereedschap tot de mooiste tuininrichting voor de laagste prijzen. Bestellingen vanaf €50 worden altijd gratis verzonden!

Tuingereedschap

Het is bewezen dat mensen gelukkiger worden van een groene omgeving. En het is ook nog eens beter voor het milieu! Een groene tuin biedt ruimte aan dieren en vermindert wateroverlast. Maar wanneer je geen oerwoud achter je huis wilt, zul je je bomen, planten & gazon toch af en toe moeten bijhouden. Met het juiste tuingereedschap is dat zo gedaan.

Je gazon maak je makkelijk op orde met een goede grasmaaier en grastrimmer. Bomen, heggen of planten snoeien? Bekijk eens ons assortiment heggenscharen. Onkruid haal je weg met een onkruidborstel. Met een hakselaar werk je al dat tuinafval makkelijk weg. En wanneer de herfst weer in aantocht is, mag een goede bladblazer natuurlijk ook niet ontbreken.

Ons assortiment tuingereedschap is ook goed geschikt voor grote tuinen en parken, moestuinen, boomgaarden, akkers & weilanden.

Tuinbewatering

Wanneer er in de zomer weinig regen valt, is het belangrijk om de tuinbewatering op orde te hebben. Alleen zo houd je een groene tuin groen. Automatisch bewateren? Maak dan gebruik van een druppelaarset

Tuininrichting

Met de juiste tuininrichting maak je van jouw tuin pas echt jouw thuis. Ook in het najaar en zelfs in de winter zit je heerlijk buiten wanneer je gebruik maakt van vuurkorven.

Ook shop je makkelijk & snel de juiste opbergers voor jouw tuin. Een handig gereedschap en buitenspeelgoed, of een fietsenrek voor het grote aantal fietsen dat we al gauw in huis hebben.

Tuinspullen kopen bij Goets.nl

Wanneer je tuinspullen bij Goets.nl bestelt, profiteer je altijd van een aantal voordelen. Zo zijn niet alleen onze prijzen laag, maar wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden bij een bestelwaarde vanaf €50. Je kunt je nieuwe tuinartikelen ook nog eens snel verwachten! Wanneer je je op een werkdag vóór 15:00 bestelt, heb je je aankopen de volgende werkdag al in huis (NL)*.

Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Bij ons magazijn in Barneveld is een afhaalpunt ingericht waar je op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 van harte welkom bent om je bestelde producten af te halen.