Goets review

Ben je op zoek naar een review van onze producten? Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Op Kiyoh vind je reviews over Goets! Daarnaast kun je op onze website per product lezen wat anderen ervan vinden. Deze recensies zijn altijd geschreven door klanten die dit product daadwerkelijk gekocht hebben.

De recensies van Goets

Recensies schrijven is ontzettend belangrijk voor zowel jou als voor Goets. Jij weet door de ervaringen van anderen precies wat je van een product en van onze service kan verwachten. Wij worden blij van positieve reacties en kunnen uiteraard leren van minder positieve ervaringen.

Heb jij een positieve of negatieve ervaring met Goets? Plaats dan een recensie op Kiyoh, dé online review community. Deze website helpt klanten wereldwijd met het vinden van bedrijven die ze kunnen vertrouwen.

Is er een probleem met de levering of met het product zelf? Voor de snelste service kun je het beste eerst contact opnemen met onze klantenservice via info@goets.nl

 

Een goede review schrijven

Voordat een bezoeker een beslissing neemt wordt er vaak naar de reviews gekeken. Mensen vinden het fijn om reviews met elkaar te vergelijken om daarna een conclusie te kunnen trekken. Door een goede review of recensie te schrijven help je andere klanten dus heel erg! Daarom geven wij graag een aantal tips voor het schrijven van een goede review.

Hieronder een aantal tips:

  • Beschrijf je eerste indruk van het product / de service van het bedrijf
  • Test het product goed genoeg
  • Wees (altijd) eerlijk: ook al is het negatief
  • Deel je uiteindelijke conclusie: maak op het eind van de review duidelijk hoe goed het product of het bedrijf nu daadwerkelijk is.

Wanneer je deze tips gebruikt bij het schrijven van een review, dan help je een ander bij het maken van de juiste beslissing. En wij worden er blij van!

Een review op een andere website plaatsen

Natuurlijk zijn er veel meer plekken waar je kunt laten weten wat je van Goets.nl vindt! De bekendste platformen zijn:

Alvast hartelijk bedankt voor je review!