Welkom bij Goets

Hé, alles Goets? Goets is hét online warenhuis voor huis & tuin. Of je nu op zoek bent naar klusmateriaal voor de echte hobbyklusser, de leukste woonaccessoires of het handigste tuingereedschap, bij Goets vind je het allemaal! Bij ons profiteer je niet alleen van de laagste prijzen, maar ook nog eens van razendsnelle verzending.

Elke medewerker in ons hechte team heeft zijn of haar eigen specialisme, zodat je niet alleen profiteert van de laagste prijzen, maar je ook altijd duidelijke productinformatie kunt verwachten, je bestelling snel in huis hebt én natuurlijk goed en snel geholpen wordt bij een vraag of klacht.

Goede service staat voorop

Goede prijzen en goede service gaan prima samen, dat laten wij je graag zien! Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar om vragen en klachten in behandeling te nemen. Daarnaast beschikken we over een afhaalpunt in ons magazijn in Barneveld waar je jouw bestelling rechtstreeks op kunt halen. 

De precieze openingstijden van onze klantenservice en magazijn vind je hier

De juiste prijs-kwaliteitverhouding

Bij Goets streven we continu naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor ons aanbod. Dat betekent niet dat goedkoop ook minder goede kwaliteit betekent. Door samen te werken met goede leveranciers en slim in te kopen kunnen wij mooie producten tegen een scherpe prijs aanbieden. Goets is verkooppunt van het merk Gardentec. Dit merk staat voor goede kwaliteit tuingereedschap voor een eerlijke prijs.

Onze gegevens

Goets
Koningsbergenweg 2
3771 NS Barneveld

E-mail: info@goets.nl

KVK-nummer: 78108144
BTW-nummer: NL861265373B01

Volg ons

Een kijkje nemen bij onze dagelijkse bezigheden, nieuwe producten en sfeerfoto's? Dat kan! Via Facebook en Instagram  kun je ons volgen.