Zadelkruk met rugleuning

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een zadelkruk met rugleuning ziet er misschien eenvoudig en wat oncomfortabel uit, maar niets is minder waar! Ze dragen bij aan productieve werkomgeving. De zadelkruk ondersteunt niet alleen bij het flexibel uitvoeren van werkzaamheden, ook stimuleert het meubel een actieve zithouding. Dus wil jij goed en verantwoord zitten aan een eettafel, bureau of hobbytafel? Dan is een zadelkruk met rugleuning de beste keuze!

Vind de perfecte zadelkruk met rugleuning!

Een goede werkstoel is een persoonlijke keuze, daarom zijn onze zadelkrukken door middel van een gasveer traploos in hoogte te verstellen. Hierdoor past de zithoogte altijd bij jouw lichaamslengte. Onze zadelkrukken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk zwart, wit en grijs. Elke zadelkruk is voorzien van een onderstel van stevig metaal met soepel rijdende wielen.

Geen fan van de zadelkruk, maar wel op zoek naar een goede werkstoel met rugleuning? Misschien is één van onze bureaustoelen dan iets voor jou.

Een ergonomische werkplek

Om nek-, schouder-, en rugklachten en zelfs klachten aan de ellebogen en polsen (RSI) te voorkomen is het belangrijk om de gehele werkplek ergonomisch in te richten. Dit houdt in dat de werkstoel de goede hoogte heeft, zodat je er goed op kan zitten. Een zadelkruk met rugleuning is dan zeker een goede keuze.

De zadelzitting van de kruk helpt je met een gezonde zithouding. De rugleuning is er voor wanneer je extra ondersteuning kunt gebruiken door bijvoorbeeld vermoeidheid of wanneer je heel nauwkeurig moet werken. Ideaal dus voor bijvoorbeeld de schoonheidsspecialist maar ook de labmedewerker. Liever een zadelkruk zonder rugleuning? Ook dat is mogelijk!

Zadelkruk met rugleuning kopen?

Al onze zadelkrukken met rugleuning zijn op voorraad. Dat is fijn, want als je hem vandaag bestelt voor 15:00 uur, dan heb je hem morgen al in huis (NL)!* Heb je vragen over een zadelkruk of andere producten? Stuur dan een mail naar info@goets.nl. Een zadelkruk koop je gemakkelijk en snel bij Goets.nl! Benieuwd geworden naar het assortiment van Goets.nl? Bekijk dan snel ons al onze meubels.