Tabourets

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De tabouret, of taboeret, maakt jouw (werk)dagen een stuk comfortabeler. Ook voor mensen die slecht ter been zijn is deze verrijdbare werkkruk een uitkomst. Al onze tabourets zijn traploos in hoogte verstelbaar, zodat je gemakkelijk de juiste werkhoogte kunt kiezen. 

Tabouret met rugleuning

Voor een lange werkdag raden wij een tabouret met rugleuning aan. Door de hoge rugleuning en zitting met stevige foam vulling zit je erg comfortabel. Met wel vijf wieltjes rol jij met de tabouret gemakkelijk het hele kantoor door. Nu voor slechts € 49,99. Dat vind je nergens goedkoper.

Werkkruk of zadelkruk?

Bij de categorie werkkrukken krijg je een compleet overzicht van alle krukken uit ons assortiment. Naast tabourets hebben we ook zadelkrukken verkrijgbaar. Deze zijn te vinden in verschillende kleuren, zowel met rugleuning als zonder rugleuning. 

Tabouret kopen

Een tabouret goedkoop? Bij Goets wel! Naast de scherpe prijzen staat ook kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. En van tevreden klanten worden wij ook hartstikke blij. Bestel voor 16:00 uur, dan heb je jouw tabouret kruk de volgende werkdag al in huis (NL)*. Heb je vragen over de tabourets of andere producten? Mail gerust naar info@goets.nl.

Benieuwd geworden naar ons hele aanbod? Bekijk snel ons volledige assortiment meubels.