Massagetafels

Het ligcomfort van je cliënt is essentieel wanneer je een ontspannende massage of wellnessbehandeling wilt geven. Onze massagetafels zijn daarom de perfecte keuze voor bijna elke behandelvorm.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het ligcomfort van je cliënt is essentieel wanneer je een ontspannende massage of wellnessbehandeling wilt geven. Onze massagetafels zijn daarom de perfecte keuze voor bijna elke behandelvorm. De massagetafels zijn voorzien van een stevige foamvulling en worden standaard geleverd met een aantal accessoires die het ligcomfort extra verhogen, zoals een verstelbare hoofdsteun en armleuningen. 

Inklapbare, verstelbare en draagbare massagetafel

Waar je je behandeling ook wilt uitvoeren: je neemt een massagetafel van Goets.nl probleemloos met je mee. Bij het ontwerpen van de massagetafels is het gewicht zo laag mogelijk gehouden, zonder dat dit ten koste gaat van de stevigheid. Al onze massagetafels zijn bovendien eenvoudig opklapbaar. Een aantal wordt met handige opbergtas geleverd. De tafels zijn in hoogte verstelbaar, zodat je altijd de juiste werkhouding kunt aannemen.

Ruime keuze in materiaal of 3 zones

De massagetafels zijn in verschillende afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Je hebt de keuze uit een aluminium of houten frame. Alle massagetafels zijn bekleed met hoogwaardig kunstleer. Het kunstleer is gemakkelijk te reinigen, waardoor de massagetafels zeer hygiënisch in gebruik zijn. 

Tip! Bij Goets.nl vind je ook een breed assortiment zadelkrukken en tabourets om je behandelruimte compleet te maken.