Kibani waterpompen

Water uit de vijver pompen? De tuin besproeien met water uit een sloot of beek? Meer druk op de waterleidingen in jouw woning? Een Kibani waterpomp is de oplossing!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kibani waterpomp 1" 2-takt / 15.000 liter p/uur

  • Merk : Kibani®
  • Aandrijving : Benzine
  • Geluidsniveau : 112 dB
134.99
Nog enkele stuks beschikbaar

Kibani waterpomp 60.000 liter p/uur

  • Merk : Kibani®
  • Aandrijving : Benzine
  • Gewicht : 24.9 kg
189.99
Voor 15:00 besteld, morgen in huis

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Met een Kibani waterpomp verplaats je binnen no-time een grote hoeveelheid water. Dankzij de benzinemotor is een waterpomp overal inzetbaar. Daardoor is een waterpomp uitermate geschikt voor de land- en tuinbouw. 

Maar ook voor de huis-, tuin- en keukenklusjes kan een waterpomp ideaal zijn. Wanneer je bijvoorbeeld een kelder of zwembad leeg moet pompen, is de waterpomp van Kibani een uitkomst. Het gebruik van de waterpomp is zeer eenvoudig: wanneer je de slang en het pomphuis met water vult, wordt de waterpomp volledig zelf aanzuigend. Daardoor kan je, afhankelijk van het model, razendsnel vanaf 8.000 tot wel 60.000 liter water per uur verplaatsen. 

Verschillende soorten Kibani waterpompen

De meest gangbare waterpompen zijn de vuilwater en schoonwater waterpompen, of een combinatie model. Deze kan je bijvoorbeeld inzetten om een waterpartij in de tuin leeg te pompen of een zwembad of overstroomde ruimte leeg te laten stromen. De modellen van Kibani zijn geschikt voor vuil- en schoonwater. Je kunt er ook voor kiezen dit met een dompelpomp te doen. Een dompelpomp is een waterpomp die in het water geplaatst moet worden. Deze pompen worden normaal gesproken gebruikt om water weg te pompen. Met name bij overlast. 

Ook zit er nog verschil in de motor van een Kibani waterpomp. Bij Goets.nl verkopen wij waterpompen met een 2-takt motor en waterpompen met een 4-takt motor. De 4-takt motor maakt minder geluid en is minder storingsgevoelig dan de 2-takt motor. Een 2-takt motor is daarentegen eenvoudiger te onderhouden en lichter van gewicht. 

Kibani waterpomp kopen bij goets.nl 

Heb je een Kibani waterpomp naar wens gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel online bij goets.nl. Veel van onze Kibani producten zijn op voorraad. Dat is fijn, want als je het vandaag bestelt voor 15:00 uur, dan heb je het morgen al in huis! Heb je vragen over het merk Kibani? Stuur dan een mail naar info@goets.nl. Benieuwd geworden naar het assortiment van Goets.nl? Bekijk dan snel al ons tuingereedschap.