Kibani heggenscharen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Op zoek naar een heggenschaar? Met een elektrische heggenschaar of een heggenschaar op benzine snoei je eenvoudig en snel je heg. Bij Goets.nl verkopen we verschillende heggenscharen van Kibani om jouw struiken of heggen bij te werken. Wanneer je een heggenschaar gaat kopen, heb je verschillende opties. Ga jij voor een benzine heggenschaar of voor een elektrische heggenschaar?  

 

Een elektrische Kibani heggenschaar

 

Je weet dat je een heggenschaar wilt kopen, maar nu? We vertellen je graag over de verschillen tussen een elektrische heggenschaar en een benzine heggenschaar. Wat is voor jou nu de goede keuze? Een elektrische heggenschaar is, zeker in vergelijking met benzinemodellen, relatief stil en licht. Daarentegen is de elektrische heggenschaar dankzij de elektromotor vrijwel onderhoudsvrij. Het enigste wat je nodig hebt, is een stopcontact en een verlengsnoer. Na elk gebruik is het belangrijk om de machine goed schoon en droog te maken. De messen onderhoud je eenvoudig met de bio heggenschaarspray van Agealube. 

 

Een Kibani heggenschaar kopen bij goets.nl 

 

Heb je een Kibani heggenschaar naar wens gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel online bij goets.nl. Veel van onze Kibani producten zijn op voorraad. Dat is fijn, want als je het vandaag bestelt voor 23:59 uur, dan heb je het morgen al in huis! Heb je vragen over het merk Kibani? Bel gerust naar 088-2011400 of mail naar info@goets.nl. Benieuwd geworden naar het assortiment van Goets.nl? Bekijk dan snel al ons tuingereedschap.