Kibani grasmaaiers

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kibani elektrische grasmaaier 1200W

  • Merk : Kibani®
  • Aandrijving : Elektrisch
  • Geluidsniveau : 96 dB
74.99
Nog enkele stuks beschikbaar

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Of je nu beschikt over een bescheiden gazonnetje of over een voetbalveld: voor elk grasveld vind je bij Goets.nl de juiste Kibani grasmaaier. Een goed gemaaide grasmat staat niet alleen mooi, het gras blijft ook in optimale conditie als je het regelmatig maait. Het groenseizoen loopt van ongeveer maart tot november. Een groot deel van de tijd moet je zeker 1 á 2 keer per week maaien voor die prachtige groene grasmat. Daarom is het belangrijk om een goede grasmaaier te hebben. Maar waar te starten? 

Benieuwd naar onze Kibani grasmaaiers? Voordat je overgaat tot aanschaf van een grasmaaier is het belangrijk om te bepalen welke grasmaaier het beste bij jouw situatie past. Kijk goed naar de afmeting van je gazon, maar ook naar de maaibreedte van de grasmaaier. Hoe breder deze is, hoe sneller je grote oppervlakken kunt maaien.

Een elektrische Kibani grasmaaier 

Belangrijk is om te kijken hoe groot je gazon is en welke optie het beste bij jou past. Wij hebben verschillende soorten grasmaaiers zoals een elektrische grasmaaier en de benzine grasmaaier. De elektrische grasmaaiers van Kibani bieden veel meer gemak en zijn vrijwel onderhoudsvrij en geluidloos, de ideale keuze voor een tuin van een gezinswoning. Ook milieutechnisch heeft een elektrische grasmaaier zo zijn voordelen. Zo hebben deze maaiers geen benzine of chemische onderhoudsmiddelen nodig. 

Een benzine Kibani grasmaaier 

Wanneer je over een groot gazon beschikt, raden we je aan om een benzine grasmaaier te gebruiken. Dat geldt zeker wanneer je geen stopcontact in de buurt hebt voor de aansluiting van een elektrische variant. In ons assortiment vind je verschillende Kibani  modellen met diverse maaibreedtes. Een Kibani benzine grasmaaier biedt je alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt om op je gemak het gazon te maaien. Een benzine grasmaaier heeft daarnaast net wat meer power om de klus te klaren. Een benzine grasmaaier is daarom ideaal in het hoogseizoen omdat je de grasmaaier dan zeker 1 a 2 per week nodig hebt.

De grasmaaier onderhouden

Een andere overweging is om te bedenken hoeveel tijd je wilt besteden aan het onderhouden van de grasmaaier. Elke grasmaaier vereist onderhoud. De elektrische Kibani grasmaaiers dien je na elk gebruik goed schoon te maken maar zijn verder vrijwel onderhoudsvrij en bijzonder gebruiksvriendelijk. Bij de benzine grasmaaiers van Kibani ben je wat meer tijd kwijt aan het onderhouden van de motor. Voor beide typen geldt dat je het maaimes tijdig dient te slijpen of te vervangen. 

Kibani grasmaaier kopen bij goets.nl 

Heb je een Kibani grasmaaier naar wens gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel online bij goets.nl. Veel van onze Kibani producten zijn op voorraad. Dat is fijn, want als je het vandaag bestelt voor 23:59 uur, dan heb je het morgen al in huis! Heb je vragen over het merk Kibani? Bel gerust naar 088-2011400 of mail naar info@goets.nl. Benieuwd geworden naar het assortiment van Goets.nl? Bekijk dan snel al ons tuingereedschap.