Kibani bladblazers

Staan er veel bomen in of rondom jouw tuin? Dan is een goede benzine bladblazer onmisbaar. Vooral in de herfst, wanneer er veel bladeren in de tuin vallen, heb je het tuingereedschap hard nodig.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kibani bladblazer 63.3 cc / 3.6 pk

  • Merk : Kibani®
  • Aandrijving : Benzine
  • Geluidsniveau : 111 dB
189.99
Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Kibani bladblazer 42.7 cc / 1.7 pk

  • Merk : Kibani®
  • Aandrijving : Benzine
  • Geluidsniveau : 109 dB
114.99
Voor 15:00 besteld, morgen in huis

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gelukkig zijn de bladeren gemakkelijk op te ruimen wanneer je een goede bladblazer in huis hebt. Met een bladblazer van Kibani ben je verzekerd van goede kwaliteit! De Kibani bladblazers zijn voordelig, maar geschikt voor de professionals en de hobby tuinier. Ga jij voor een benzine exemplaar? Ben je er nog niet uit? Bekijk dan eens ons volledige assortiment bladblazers.

Kibani benzine bladblazer 

Het voordeel van een benzine bladblazer is dat je volledige bewegingsvrijheid hebt. Je zit niet vast aan een snoer zoals bij een elektrische bladblazer. De benzine bladblazers van Kibani werken meestal op een een mengsmering van benzine en olie. Dit verschilt per model benzine bladblazer. Bekijk de productpagina van de bladblazer voor de specificaties. 

Kibani bladblazer bestellen bij goets.nl 

Heb je een Kibani bladblazer naar wens gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel online bij Goets.nl. Veel van onze Kibani producten zijn op voorraad. Dat is fijn, want als je het vandaag bestelt voor 15:00 uur, dan heb je het morgen al in huis! (ma-vrij) Heb je vragen over het merk Kibani? Stuur dan een mail naar info@goets.nl. Benieuwd geworden naar het assortiment van Goets.nl? Bekijk dan snel al ons tuingereedschap.