Kibani bladblazers

Staan er veel bomen in of rondom jouw tuin? Dan is een goede benzine bladblazer onmisbaar. Vooral in de herfst, wanneer er veel bladeren in de tuin vallen, heb je het tuingereedschap hard nodig.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gelukkig zijn de bladeren gemakkelijk op te ruimen wanneer je een goede bladblazer in huis hebt. Met een bladblazer van Kibani ben je verzekerd van goede kwaliteit! De Kibani bladblazers zijn voordelig, maar geschikt voor de professionals en de hobby tuinier. Ga jij voor een benzine exemplaar? Ben je er nog niet uit? Bekijk dan eens ons volledige assortiment bladblazers.

Kibani benzine bladblazer 

Het voordeel van een benzine bladblazer is dat je volledige bewegingsvrijheid hebt. Je zit niet vast aan een snoer zoals bij een elektrische bladblazer. De benzine bladblazers van Kibani werken meestal op een een mengsmering van benzine en olie. Dit verschilt per model benzine bladblazer. 

Kibani bladblazer 63.3 cc / 3.6 pk

Deze 63.3 cc Kibani bladblazer staat elk seizoen weer voor je klaar. Dankzij de krachtige 3.6 pk motor kan deze bladblazer zelfs sneeuw ruimen mocht het nodig zijn. Ook heb je geen last meer van verlengsnoeren. De tweetakt benzinemotor biedt je volledige bewegingsvrijheid. De 63.3 cc Kibani® bladblazer werkt op een mengsmering van Euro 98 benzine en olie, met een mengverhouding van 1:25. Dat is 40 ml olie op 1 liter benzine.

Kibani bladblazer 42.7 cc / 1.7 pk

Ook de 42.7 cc Kibani bladblazer staat altijd voor je klaar. Met deze 1.7 pk motor heb je in een handomdraai je tuin, oprit op stoep schoon. Behalve bladeren verwijdert de Kibani 42.7 cc bladblazer ook met gemak ander tuinafval. Doordat de Kibani® 42.7 cc bladblazer op benzine werkt en niet op elektriciteit, heb je volledige bewegingsvrijheid. De bladblazer werkt op een mengsmering van Euro 98 benzine en olie, met een mengverhouding van 1:25. 

Kibani bladblazer bestellen bij goets.nl 

Heb je een Kibani bladblazer naar wens gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel online bij Goets.nl. Veel van onze Kibani producten zijn op voorraad. Dat is fijn, want als je het vandaag bestelt voor 15:00 uur, dan heb je het morgen al in huis! (ma-vrij) Heb je vragen over het merk Kibani? Stuur dan een mail naar info@goets.nl. Benieuwd geworden naar het assortiment van Goets.nl? Bekijk dan snel al ons tuingereedschap.