Gardentec bosmaaiers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gardentec Bosmaaier 

Een bosmaaier zet je in op plekken waar een grasmaaier niet bij kan komen. Een bosmaaier is een smal draagbaar gereedschap die kan worden gebruikt voor het maaien van gras(kanten), onkruid, struiken en andere gewassen. Een bosmaaier loopt in de meeste gevallen op benzine. Maaien was nog nooit zo simpel met een Gardentec bosmaaier! 

 

Bosmaaier draadkop

Denk je aan een bosmaaier dan denk je aan een draadkop. Een draadkop is een opzetstuk van een bosmaaier. Met een draadkop kun je gemakkelijk gras(kanten) en onkruid maaien. In een draadkop zit maaidraad. Tijdens het maaien gaat de draadkop hard ronddraaien waardoor het maaidraad het gras maait. 

Maaidraad slijt na verloop van tijd. Wanneer het maaidraad op is kun je een nieuwe draadkop kopen of de ‘oude’ kop vullen met nieuw maaidraad. Het bijvullen van de kop is natuurlijk voordeliger. Bij Goets verkopen we maaidraad van 100 meter voor maar €9,99! 

 

Bosmaaier messen 

Naast de draadkop zijn er ook verschillende messen die op de bosmaaier bevestigd kunnen worden. Met messen kun je wat stuggere gewassen maaien, zoals struiken en andere houtachtige gewassen. Alle onze Gardentec bosmaaiers worden standaard geleverd met een 3-tands mes. 

Wil je takken maaien? Hiervoor kun je een zaagblad gebruiken. Deze wordt niet standaard geleverd bij een bosmaaier, maar kun je erbij kopen voor maar €15,99! 

 

Bosmaaier op benzine 

De meeste bosmaaiers lopen op benzine. Ook de bosmaaiers van Gardentec lopen op benzine. Bosmaaiers met een 2-takt motor hebben geen speciale ingang voor olie. Toch moet de motor worden gesmeerd. Hierdoor moet er in een 2-takt motor mengsmering. Dit is een mengsel van 2-takt olie en benzine. Bij Goets bieden we speciale 2-takt olie aan voor de bosmaaiers van Gardentec. 

Bij een 4-takt motor is wel een ingang voor olie. In deze ingang doe je 4-takt olie en in de brandstoftank doe je benzine. Op deze manier wordt de 4-takt motor gesmeerd. 

 

Gardentec Bosmaaier kopen bij Goets

Gardentec bosmaaiers zijn sterke bosmaaiers die lang mee zullen gaan. Wanneer je een bosmaaier koopt bij Goets profiteer je altijd van een aantal voordelen. Zo wordt je bosmaaier gratis bij je thuisbezorgd! Bestel je op een werkdag vóór 15:00, dan heb je je bosmaaier de volgende werkdag al in huis (NL)*.

Benieuwd geworden naar de rest van ons aanbod? Neem gerust een kijkje bij de rest van ons tuingereedschap, of ontdek ons volledige assortiment voor de tuin