Gardentec bladblazers

Staan er veel bomen in of rondom jouw tuin? Dan is een goede benzine bladblazer onmisbaar. Vooral in de herfst, wanneer er veel bladeren in de tuin vallen, heb je het tuingereedschap hard nodig.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vaak vallen de bladeren al van de bomen voordat de herfst officieel begonnen is. En dan wil je ongetwijfeld dat de tuin, stoep of de oprit er netjes en bladvrij bij ligt. De bediening van dit merk bladblazer is een fluitje van een cent. In een handomdraai maak je met een Gardentec bladblazer of bladzuiger je tuin volledig schoon. Van het merk Gardentec biedt Goets drie verschillende modellen aan. 

Gardentec 75.6 cc / 5 pk

De 75.6 cc Gardentec bladblazer beschikt over een krachtige 5pk tweetaktmotor, een grote blaasmond en een maximale luchtsnelheid van 391 km/u. Dankzij de snoerloze benzinemotor heb je met deze Gardentec bladblazer volledige bewegingsvrijheid. De bladblazer werkt op een mengsmering van Euro 98 benzine en olie, met een mengverhouding van 1:25.

Gardentec 63.3 cc / 3.6 pk

De 63.3 cc Gardentec bladblazer staat dankzij de krachtige 3.6 pk motor elk seizoen tot je dienst. Struikelen over verlengsnoeren behoort tot het verleden: de tweetakt benzinemotor biedt je volledige bewegingsvrijheid. De 63.3 cc Gardentec bladblazer werkt op een mengsmering van Euro 98 benzine en olie, met een mengverhouding van 1:25. Dat is 40 ml olie op 1 liter benzine.

Gardentec 42.7 cc / 1.7 pk

In een handomdraai je tuin, oprit of stoep schoon: met de krachtige Gardentec 42.7 cc bladblazer 1.7 pk is dat geen probleem. De Gardentec 42.7 cc bladblazer is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en comfort in gedachten. Doordat de Gardentec 42.7 cc bladblazer op benzine werkt en niet op elektriciteit, heb je volledige bewegingsvrijheid. De bladblazer werkt op een mengsmering van Euro 98 benzine en olie, met een mengverhouding van 1:25.

Gardentec bladblazer bestellen bij goets.nl 

Heb je een Gardentec bladblazer naar wens gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel online bij Goets.nl. Veel van onze Gardentec producten zijn op voorraad. Dat is fijn, want als je het vandaag bestelt voor 15:00 uur, dan heb je het morgen al in huis! (ma-vrij) Heb je vragen over het merk Gardentec? Stuur dan een mail naar info@goets.nl. Benieuwd geworden naar het assortiment van Goets.nl? Bekijk dan snel al ons tuingereedschap.