Massagetafel Roger aluminium

Bij een ontspannen massage of wellnessbehandeling is het ligcomfort van de cliënt cruciaal, maar ook de werkhouding van de behandelaar is van belang. Deze luxe aluminium massagetafel is daarom onmisbaar in jouw salon of als reisgenoot.

De aluminium massagetafel  is dankzij het hoge draagvermogen (tot 250 kg) te gebruiken voor de meeste therapieën en massages. De breedte van de massagetafel maakt hem uitermate geschikt voor ontspanningsmassages.

Naar wens instelbaar

De werkhoogte van de aluminium massagetafel is verstelbaar van 59 tot 80 cm, in 8 verschillende standen. De juiste werkhoogte bepaal je door rechtop te staan en je armen langs je lichaam te houden. Je zou je handen nu vlak op de massagetafel moeten kunnen leggen. Dankzij de panelen tussen de poten staat de massagetafel ook stabiel in de hoogste stand.

De aluminium massagetafel is 70 centimeter breed en daardoor bijzonder comfortabel voor de cliënt. De meegeleverde armleuningen, hangende armsteun en hoofdsteun bieden extra ligcomfort. Deze accessoires kun je opbergen tussen de elastieken aan de onderzijde van de massagetafel. De draagkracht (tot 250 kg) en de lengte (208 cm inclusief hoofdsteun) maken deze massagetafel geschikt voor cliënten van alle lengten en gewichten.

De massagetafel bestaat uit 3 delen. Doordat de rugleuning tot een hoek van 60 graden ingesteld kan worden, kan de cliënt ook rechtop op de massagetafel zitten.

Deze massagetafel neem je overal mee naartoe

Deze aluminium massagetafel is de ideale compagnon. In 3 simpele stappen klap je de tafel in. Met de meegeleverde opbergtas met schouderband neem je de aluminium massagetafel gemakkelijk overal mee naartoe. Na gebruik is de massagetafel eenvoudig te reinigen, door deze af te nemen met een zachte doek en warm water. Gebruik nooit alcoholhoudende of agressieve reinigingsmiddelen.

Accessoires:

    • Opbergtas
    • Hoofdsteun
    • Hoofdkussen
    • Armleuning
    • Hangende armsteun
Specificaties
Materiaal onderstelAluminium
Dynamisch draagvermogen250 kg
Gewicht13.9 kg
Afmetingen verpakking93x75x19 cm (LxBxH)
Gewicht inclusief verpakking16.6 kg
Artikelnummer9912
EAN8720297320125
Garantie1 jaar
LengteCa. 182 cm / 208 cm inclusief hoofdsteun
Materiaal ligvlakPVC-Leer
Dikte foamvulling4 cm
BreedteCa. 70 cm / 91 cm inclusief armsteunen
HoogteInstelbaar van ca. 59-80 cm
Afmetingen hoofdkussenCa. 27x26x6 cm (LxBxH)
Afmetingen hangende armsteunCa. 40x15 cm (LxB)
Afmetingen ingeklaptca. 90x14x70 cm (LxBxH)
Vulling ligvlakFoam
FabrikantGoets.nl
Massagetafel relax deluxe

Massagetafel Roger aluminium

129.99