Werkplaatsinrichting

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grafner wandrek met opbergbakken 32-delig

  • Materiaal : Kunststof
  • Garantie : 1 jaar
19.99
Voor 15:00 besteld, morgen in huis

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij het klussen is niet alleen het juiste gereedschap belangrijk. Een goed georganiseerde werkplek is onmisbaar voor een goed eindresultaat! Voordelige werkplaatsinrichting online kopen doe je natuurlijk bij Goets.nl!

Gereedschap opbergen

Een nette werkplek is het halve werk. Wanneer je werkomgeving opgeruimd en overzichtelijk is, is het veel makkelijker om je gereedschap en materialen te vinden. Zo kun je méér doen in minder tijd. De juiste werkplaatsinrichting is hierbij onmisbaar. Grote spullen zet je netjes weg in een stellingkast. Handgereedschap kun je aan de wand hangen. Nog handiger is een gereedschapswagen of een gereedschapskoffer. Daarin berg je je gereedschap niet alleen keurig op, maar kun je het ook makkelijk verplaatsen. Gebruik een dekzei om groot (tuin)gereedschap stofvrij op te bergen.

Een assortimentsdoos of assortimentskast is ideaal voor het opbergen van ijzerwaren, zoals schroeven & spijkers. Houd je je werkblad liever vrij? Sommige assortimentskasten kun je aan de muur bevestigen. Of kies voor een handig wandrek met opbergbakken.

Veilig klussen met de juiste werkplaatsinrichting

Van een goede werkplaatsinrichting word je niet alleen productiever, maar het is ook veiliger. Rondslingerend gereedschap en kabels betekent struikelgevaar. En aan klusafval zoals stukken hout of spijkers kun je je lelijk bezeren. Zorg er dus voor dat je voor alles een goede plek hebt.

Denk ook aan goede werklampen & werkplaatsverwarming. Klussen doe je het beste bij daglicht, maar dat is helaas niet altijd mogelijk. Door je werkplek te verlichten met een goede werklamp, kun je precies zien waar je mee bezig bent. Op koude dagen is het belangrijk om je werkplek te verwarmen. Met koude handen kun je minder precies werken. Ook is het bij koude temperaturen lastiger om je te concentreren op je klus. Dat leidt natuurlijk al gauw tot ongelukken.

Werkplaatsinrichting online kopen bij Goets.nl

Alleen al voor de laagste prijzen zou je je werkplaatsinrichting online kopen bij Goets.nl! Maar daarnaast profiteer je ook nog eens van gratis verzending vanaf €50. Bestel je op een werkdag vóór 15:00? Dan heb je je werkplaatsinrichting de volgende werkdag al in huis (NL)*. Ophalen kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom bij ons  afhaalpunt in Barneveld!