Kibani hakselaar 2500 watt

Is jouw gft-bak tijdens het tuinieren altijd in een mum van tijd vol? Met de elektrische hakselaar van Kibani® wordt het opruimen van snoeiafval een eenvoudige klus. De hakselaar heeft een vermogen van 2500 watt en is geschikt voor het versnipperen van allerlei tuinafval en takken tot 40 mm dik. De hakselaar is voorzien van een opvangzak met een inhoud van 50 liter, zodat je grote hoeveelheden tuinafval kunt verzamelen en afvoeren. 

 

Gemakkelijk en veilig in gebruik

De machine is erg eenvoudig te bedienen. Door één druk op de knop zet je de hakselaar aan of uit. Dankzij de twee wielen en het grote handvat kun je de hakselaar gemakkelijk vervoeren. De hakselaar is voorzien van een overbelastingsbeveiliging. Hierdoor schakelt de hakselaar automatisch uit wanneer de motor oververhit dreigt te raken. 

Met de aanduwstok kun je het tuinafval veilig doorvoeren. Om jezelf optimaal te beschermen is het belangrijk om ook de juiste veiligheidsaccessoires te dragen. Denk hierbij aan een beschermbril, gehoorbeschermers en werkhandschoenen. 

 

Weinig onderhoud vereist

Het grote voordeel van elektrisch tuingereedschap is dat de elektromotor weinig onderhoud vraagt. Wel is het belangrijk om de machine na elk gebruik goed te reinigen. 

De messen van de hakselaar zijn omkeerbaar. Wanneer een zijde bot is, kun je deze dus omdraaien om de hakselaar weer te voorzien van twee scherpe messen. Beide zijden gebruikt? Je kunt de messen ook zeer voordelig als set van 2 bestellen.

 

Let op! Draag altijd werkhandschoenen wanneer je de messen omdraait of vervangt. 

 

Accessoires:    • Aanduwstok (1st.)

 

    • Omkeerbaar mes (2st.)

 

    • Handleiding (1st.) 

Specificaties
MerkKibani®
AandrijvingElektrisch
Aansluitspanning230 V
Vermogen2500 W
Minimaal toerental4500 toeren/minuut
Maximale diameter takkenØ40 mm
Inhoud opvangzak50 liter
Geluidsniveau106 dB
Lengte netsnoer0.35 meter
BeschermingsklasseIP24
KeurmerkCE
Afmetingen44x39x90 cm (LxBxH)
Gewicht9.7 kg
Afmetingen verpakking67x30x39 cm (LxBxH)
Gewicht inclusief verpakking11.3 kg
ArtikelnummerKIGESH2500
EAN8719632280156
Garantie1 jaar
Kibani hakselaar 2500 watt

Kibani hakselaar 2500 watt

109.99