Keukentrolley inklapbaar Hanne zwart

De keukentrolley Hanne heeft 3 etages waarop je veel spullen kunt opbergen. Je kunt de trolley gemakkelijk verplaatsen door de wieltjes, en niet te vergeten: de trolley ziet er ook nog eens erg leuk uit. Een echte must voor in iedere keuken dus!

Je weet vast wel van die spullen die vaak nodig hebt in de keuken. Deze spullen wil je snel kunnen pakken. Voor deze spullen is een keukentrolley ideaal. De trolley kun je bijvoorbeeld aan de zijkant van het aanrecht zetten, om zo snel spullen uit de trolley te kunnen pakken. 

De trolley is niet alleen handig in keuken, maar kun je ook goed gebruiken op andere plekken zoals de badkamer en garage. Je zou de trolley zelfs mee kunnen nemen naar feestjes, barbecues en andere bijeenkomsten. Kortom een erg handig en veelzijdig product. 

De keukentrolley Hanne is gemaakt van stevig metaal en kan dus wel tegen een stootje. De trolley is ook inklapbaar. Dit is ideaal wanneer je de trolley ergens mee naar toe wilt nemen, bijvoorbeeld naar die BBQ ;) 

De afmetingen van keukentrolley Hanne zijn 35x45x78 cm. 1 jaar garantie is inbegrepen. 

Op zoek naar een hogere trolley? Bij Goets bieden we naast de keukentrolley Hanne de Keukentrolley Herman aan. Deze trolley is 6 cm hoger en is wit.

Specificaties
Afmetingen35x45x78 cm
EAN8720297320804
Garantie1 jaar
KleurZwart
MateriaalMetaal
Instelbare zithoogteNee
DraaibaarNee
Keukentrolley inklapbaar Hanne zwart

Keukentrolley inklapbaar Hanne zwart

32.99