Keukentrolley Herman wit

De keukentrolley Herman heeft 3 etages waarop je veel spullen kwijt kunt. Je kunt de trolley gemakkelijk verplaatsen door de wieltjes, en niet te vergeten: de trolley ziet er ook nog eens erg leuk uit. Een echte must voor in iedere keuken! 

Je weet vast wel van die spullen die vaak nodig hebt in de keuken. Deze spullen wil je snel kunnen pakken. Voor deze spullen is een keukentrolley ideaal. De trolley kun je bijvoorbeeld aan de zijkant van het aanrecht zetten, om zo snel spullen uit de trolley te kunnen pakken. 

De trolley is niet alleen handig in keuken, maar kun je ook goed gebruiken op andere plekken zoals de badkamer en garage. Je zou de trolley zelfs mee kunnen nemen naar feestjes, barbecues en andere bijeenkomsten. Kortom een erg handig en veelzijdig product. 

De keukentrolley Herman is gemaakt van stevig metaal en kan dus wel tegen een stootje. De afmetingen van de Keukentrolley Herman zijn 35x45x84 cm. 1 jaar garantie is inbegrepen. 

Ben je opzoek naar een lagere trolley? Bij Goets bieden we naast de keukentrolley Herman de Keukentrolley Hanne aan. Deze trolley is 6 cm lager en is zwart.

Specificaties
Afmetingen35x45x84 cm
EAN8720297320798
Garantie1 jaar
KleurWit
MateriaalMetaal
Instelbare zithoogteNee
DraaibaarNee
Keukentrolley Herman wit

Keukentrolley Herman wit

34.99