Prullenbakken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Prullenbak

Prullenbakken en vuilnisbakken zijn gemaakt om al het vuil in en rondom je huis te verzamelen. Een prullenbak is onmisbaar in elke keuken en het is dan ook een essentiële aankoop voor in het huishouden. Je kan niet zonder, dus kies een prullenbak die het beste bij jou en jouw huishouden past. 

Hoe kies je de juiste prullenbak?

Met z’n tweeën is een prullenbak met een inhoud van 10 tot 30 liter genoeg. Ben je met meer dan vijf personen, dan kun je beter kiezen voor een grotere prullenbak van 40 tot 60 liter.

Prullenbak met sensor?

Een prullenbak met deksel of drukknop is niet altijd even handig of hygiënisch. Gelukkig bestaan er een aantal andere oplossingen. De ultieme luxe is natuurlijk een prullenbak met sensor! De infraroodsensor detecteert beweging en het deksel gaat automatisch open. Zo hoef je de deksel niet aan te raken en kun je gemakkelijk en hygiënisch je afval weggooien. Onze prullenbakken met sensor zijn verkrijgbaar met een inhoud van 58 liter.

Prullenbak kopen bij Goets.nl

Een prullenbak kopen doe je makkelijk en voordelig online bij Goets.nl. Hier vind je de beste deals voor prullenbakken met sensor. Bestellingen vanaf €50 worden ook nog eens gratis thuisbezorgd!

Je prullenbak vandaag nog in huis? Op werkdagen is het mogelijk je bestelde product te komen ophalen bij ons afhaalmagazijn in Barneveld. We verwelkomen je graag! 

Benieuwd naar al onze aanbiedingen? Neem eens een kijkje bij al onze woonartikelen.