Grafner elektrische heggenschaar 500 Watt

De Grafner elektrische heggenschaar 500 Watt  is ideaal voor het snoeien van grotere heggen en heesters. Want die wil er nu de hele dag met een handmatige heggenschaar in de weer? De hoge materiaalkwaliteit in combinatie met de tegengesteld bewegende messen garandeert een perfect zuivere snede. Dat is wel zo belangrijk om je heg gezond én mooi te houden.

Optimale veiligheid heeft bij Grafner de hoogste prioriteit. Dit wordt bij deze heggenschaar gegarandeerd door de tweehandige veiligheidsschakelaar, de kabelontlasting en het snelstopsysteem van de messen.

De elektrische heggenschaar is een favoriet voor in de tuin

Met de Grafner elektrische heggenschaar wordt het mogelijk om snel en netjes te snoeien. Het voordeel van een elektrische heggenschaar ten opzichte van een benzine model is dat een elektrische bijzonder stil én licht is. Dit exemplaar van Grafner weegt slechts 2.2 kg.

De elektromotor vereist ook niet veel onderhoud. Belangrijk is om wel de machine na elk gebruik goed schoon en droog te maken. Met onze Protecton PTFE spray is deze klus zo geklaard. Let er ook op dat de messen scherp zijn. Botte messen zorgen voor een lelijk resultaat en zullen het vermogen van de machine niet ten goede komen.

Met al deze voordelen van een elektrische heggenschaar wordt deze Grafner ongetwijfeld jouw favoriete tuingereedschap!

 

Veiligheid bij het werken met een elektrische heggenschaar

 

Het lijkt vanzelfsprekend, maar ga nooit zonder de juiste bescherming aan de slag! Tijdens het snoeien met een heggenschaar kun je zomaar geraakt worden door rondvliegende takken en bladeren. Bescherm jezelf goed met de juiste veiligheidsaccessoires, bijvoorbeeld een veiligheidsbril, werkhandschoenen en gehoorbeschermers. Of natuurlijk een stevige zaaghelm.

Accessoires:    • Mesbeschermer (1st.)

 

    • Handleiding (1st.)

 

Specificaties
MerkGrafner
RandaardeJa
AandrijvingElektrisch
GeluidsniveauLwA: 100 dB(A)
KeurmerkCE
Afmetingen88x10x17 cm (LxBxH)
Gewicht2.2 kg
Afmetingen verpakking94.5x18.5x11.5 cm (LxBxH)
Gewicht inclusief verpakking2.7 kg
Artikelnummer18329
EAN4260213367833
Vermogen500 W
Aansluitspanning220-240 V
Lengte netsnoer0.35 m
BeschermingsklasseII
Bekopening1.6 cm
Lengte zaagblad51 cm
FabrikantGoets.nl
Grafner elektrische heggenschaar 500 watt

Grafner elektrische heggenschaar 500 Watt

44.99