Gardentec bosmaaier 4-takt

Maai gras, struiken, riet en onkruid in een handomdraai met de Gardentec 4-takt bosmaaier. Doordat je gemakkelijk kunt wisselen tussen de draadkop en het vlijmscherpe 3-tandsmes is de bosmaaier geschikt voor het maaien van zowel gras als stevigere gewassen. 

Comfortabel en gemakkelijk te gebruiken

De machine is makkelijk te hanteren dankzij de comfortabele draagriem en ergonomische handgrepen. De motor is eenvoudig te bedienen met de gashendel op de handgreep, welke voor extra gebruiksgemak voorzien is van een vergrendelknop. Een groot voordeel van de 4-taktmotor is dat deze een stuk rustiger loopt dan een 2-takt motor. Dat betekent dat een 4-taktmotor minder vibratie en geluid produceert. Hierdoor is het werken met de 4-taktmotor comfortabeler en beter vol te houden. 

De krachtige 4-taktmotor is bovendien voorzien van een benzinetank en apart oliereservoir, waardoor je je niet bezig hoeft te houden met het aanmaken van mengsmering in de juiste verhouding. Vul de benzinetank met 700 ml Euro 98 loodvrije benzine. De olietank vul je met 80 ml 4-taktolie. Protecton 4-taktolie is speciaal ontwikkeld voor tuinmachines en zorgt voor een goede werking en optimaal onderhoud van de motor. Controleer het oliepeil voor elk gebruik en vul het oliereservoir op tijd bij om schade aan de motor te voorkomen. 
Let op, de 4-takt olie wordt niet bijgeleverd!

Een echte alleskunner

Gras maaien doe je met de draadkop. Deze wordt geleverd met circa 3 meter nylon maaidraad. Dit draad slijt terwijl je met de bosmaaier werkt. Door met de draadkop op de grond te duwen wordt het draad automatisch langer. Het mesje op de beschermkap snijdt het draad automatisch op de juiste lengte af. Zo hoef je niet steeds te stoppen om het maaidraad langer te maken. 

Wanneer je taaie grassen, onkruid, riet of struiken wilt maaien bevestig je het 3-tandsmes op de bosmaaier. Dit stevige en scherpe mes snijdt takken en planten moeiteloos af.

Vergeet de juiste accessoires niet

De bosmaaier wordt standaard geleverd met een draagriem, trechter, 3-tands mes en een draadkop gevuld met 3 meter maaidraad. Daarnaast krijg je een handige gereedschapsset met daarin een bougiesleutel, inbussleutel (2x) en moersleutel. Naast het meegeleverde toebehoren, bieden we veel andere accessoires aan die je bij de bosmaaier kunt gebruiken.

Accessoires:

  • Draagriem (1st.)
  • 3-tands mes (1st.)
  • Draadkop (1st.)
  • Maatbeker (1st.)
  • Trechter (1st.)
  • Kabelbinder (3st.)
  • Bougiesleutel (1st.)
  • Inbussleutel (2st.)
  • Moersleutel (1st.)

 

Specificaties
MerkGardentec
AandrijvingBenzine
Geluidsniveau110 dB
KeurmerkCE, EMC
Afmetingen184x61x27 cm (LxBxH)
Gewicht8.6 kg
Afmetingen verpakking117x31.5x31 cm (LxBxH)
Gewicht inclusief verpakking11.2 kg
Artikelnummer9966
EAN8720297320743
Garantie1 jaar
Vermogen1.09 pk/0.8 kW
Maximaal toerental9300 toeren/minuut
Type motor4-takt
cilinderinhoud31 cc
Minimaal toerental3000-3200 toeren/minuut
Type brandstofEuro 98
Type olie4-takt olie, 10W30
Inhoud brandstoftank0.7 liter
Inhoud olietank0.08 liter
Inhoud draadkopca. 3 meter nylon maaidraad
Dikte nylondraadØ2.5 mm
Schroefdraad draadkopM10
Snijdiameter draadkopØ430 mm
Diameter asgat 3-tands mesØ24 mm
Snijdiameter 3-tands mesØ255 mm
Gardentec bosmaaier 4-takt

Gardentec bosmaaier 4-takt

94.99