Gardentec bladblazer 75.6 cc / 5 pk

Natte bladeren, tuinafval of sneeuw ruimen: er is maar weinig wat deze krachtpatser niet aankan. Deze 75.6 cc Gardentec bladblazer beschikt over een krachtige 5pk tweetaktmotor, een grote blaasmond en een maximale luchtsnelheid van 391 km/u, zodat je snel grote oppervlakten schoonblaast.

Ergonomisch en eenvoudig in gebruik

Dankzij de ergonomische heupband en gewatteerde schouderbanden kun je probleemloos langere tijd met de bladblazer werken. De blaaskracht is instelbaar met de gashendel op het handvat: eenvoudiger kan niet!

Geen verlengsnoer nodig

Door de recente wetswijziging wordt er bij de meeste tankstations standaard E10 aangeboden in plaats van de oude Euro 95 (E5). E10 is niet geschikt voor ons benzine tuingereedschap. Gebruik daarom Euro 98 om mengsmering aan te maken. Heb je per ongeluk E10 getankt? Leeg de brandstoftank en maak mengsmering aan met Euro 98. Schade ontstaan door langdurig gebruik van E10 valt niet onder de garantie. 

LET OP: Gebruik geen Aspen 2, dit heeft een mengverhouding van 1:50 wat schadelijk is voor de bladblazer. Defecten ontstaan door gebruik van Aspen 2 vallen niet binnen de garantie.

Dankzij de snoerloze benzinemotor heb je met deze Gardentec bladblazer volledige bewegingsvrijheid. De bladblazer werkt op een mengsmering van Euro 98 benzine en olie, met een mengverhouding van 1:25.

Wij adviseren hiervoor onze Protecton olie. Dit is een tweetaktolie speciaal ontwikkeld voor tuinmachines, gebaseerd op zorgvuldig gekozen hoogwaardige minerale en synthetische basisoliën. Deze olie smeert de motoronderdelen, voorkomt aanslag op de bougie, en zorgt voor een extreem goede corrosiebescherming bij stilstand. De olie zorgt tevens voor aanzienlijk lagere rookvorming dan goedkopere oliën. De Protecton olie heeft een handige meet flacon waarmee eenvoudig de exacte dosering olie kan worden afgemeten.

In plaats van Euro 98 is het ook mogelijk om Aspen 4 alkylaatbenzine te gebruiken. Houd hierbij de juiste mengverhouding aan van 200 ml olie op 5 liter Aspen 4 (1:25).

Tip!  Mengsmering is slechts 3 weken houdbaar. Schud mengsmering altijd eerst goed door voordat je de brandstoftank ermee vult.

Met goed onderhoud haal je het beste uit je bladblazer

Om de levensduur van je bladblazer te verlengen raden we aan deze na elk gebruik schoon te maken.

Wanneer je de bladblazer lange tijd niet gebruikt, dien je alle brandstof uit de tank te halen en vervolgens de motor te laten lopen totdat deze uitvalt. Dit voorkomt verstoppingen en startproblemen.

Kun je niet wachten om te zien wat de 75.6 cc Gardentec bladblazer in huis heeft? Bestel direct online en krijg hem eenvoudig en snel thuisgestuurd. 

Accessoires:

  • Bougiesleutel
  • Steeksleutel
  • Inbussleutel 2x
  • Klemmen 2x
  • Brandstofflacon
  • Trechter
  • Handleiding

 

Specificaties
MerkGardentec
AandrijvingBenzine
Geluidsniveau111 dB
KeurmerkCE
Afmetingen150x52x55 cm (LxBxH)
Gewicht11.3 kg
Afmetingen verpakking51x40.5x57 cm (LxBxH)
Gewicht inclusief verpakking13.2 kg
Artikelnummer9923
EAN8720297320026
Garantie1 jaar
Vermogen5.0 pk/3.7 kW
Maximaal toerental6200 toeren/minuut
Type motor2-takt
cilinderinhoud75.6 cc
Type brandstofEuro 98
Type olie2-takt olie
Inhoud brandstoftank2.3 liter
Mengverhouding1:25
Maximale blaassnelheid391 km/u
Luchtuitstoot1740 m³ p/uur / 29 m³ p/min
FabrikantGoets.nl
Gardentec bladblazer 75.6 cc / 5 pk

Gardentec bladblazer 75.6 cc / 5 pk

229.99