Bladblazer kopen: welke past het beste bij jouw klus?

Bladblazer kopen: welke past het beste bij jouw klus?

Het wordt weer herfst en de bladeren vallen met duizenden tegelijk van de bomen. Gevallen blad geeft het ultieme herfstgevoel, maar is voor velen ook een ergernis. Blad kan je gazon verstikken en laat vlekken achter op je sierbestrating. Met een krachtige bladblazer op benzine ruim je binnen no-time je bladafval op. In onze blog lees je welke benzine bladblazer het beste bij jouw klus past.

Direct vergelijken

Krachtige bladblazer kopen Gardentec Goets.nl

Ideaal voor de kleine tuin: Gardentec 1.7 pk bladblazer

Goedkoop in aanschaf, onderhoudsvriendelijk en makkelijk in gebruik. Dat is waar deze bladblazer voor staat! Deze benzine bladblazer heeft een luchtsnelheid van 252 km p/uur. Door de speciaal gevormde blaashals is deze bladblazer zeer geschikt voor het bladvrij maken van tuinen. Behalve bladeren verwijdert de Gardentec 42.7 cc bladblazer ook met gemak ander tuinafval, zoals gemaaid gras en snoeiafval.

Al onze Gardentec benzine bladblazers zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en comfort in gedachten. Door middel van de gashendel is de blaaskracht simpel te regelen. Dankzij de gewatteerde schouderbanden zitten de blazers comfortabel op de rug, ook bij langdurig gebruik.

 

Benzine bladblazer: perfect voor grote klussen

Voor zwaardere klussen kun je er niet om heen: de benzine bladblazer. Bij Goets.nl zijn deze verkrijgbaar met verschillende vermogens en blaassnelheden. Al onze bladblazers lijken best wel een beetje op elkaar. Dus waar moet je nu op letten bij aanschaf van een gemotoriseerde bladblazer?

Kijk bij het aanschaffen van een nieuwe bladblazer naar de volgende aspecten:

  • De blaassnelheid
  • De vorm van de blaaspijp. Hoe smaller de blaaspijp, hoe gerichter de luchtstroom. Met een brede blaaspijp heb je dus een groot bereik.

 

De 42.7 cc bladblazer is zeer geschikt voor het razendsnel bladvrij maken van kleinere tuinen en voor precieze klussen. Heb je een grote tuin? Wil je grote hoeveelheden nat blad en sneeuw ruimen? kies dan voor de Gardentec 75.6 cc benzine bladblazer. Deze beschikt over een grote blaaspijp en hoge luchtsnelheid. Hiermee blaas je grote oppervlaktes snel schoon.

Om alles een beetje duidelijk te maken hebben we de specificaties van onze bladblazers in de onderstaande tabel kort samengevat.

Boom, Park, Herfst, Val, Loof, Natuur, Platteland

Bladblazers vergelijken

 

Gardentec bladblazer 42.7 cc / 1.7 pk

Gardentec bladblazer 63.3 cc / 3.6 pk

Gardentec bladblazer 75.6 cc / 5 pk

Aandrijving

2-taktmotor

2-takt benzinemotor

2-takt benzinemotor

Blaassnelheid

252 km/u

300 km/u

391 km/u

Zuig-/versnipperfunctie

Nee

Nee

Nee

Geschikt voor tuinformaat

Klein-middelgroot

Groot

Groot

Gewicht

7.7 kg

10.4 kg

13.2 kg

Prijs

(onder voorbehoud van wijzigingen)

€99,99

€159,99

€229,99

 

Waarom een Gardentec bladblazer?

Zoals je gemerkt hebt zijn we bij Goets.nl fan van de Gardentec bladblazer op benzine. Alle producten van Gardentec voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Daarnaast worden Gardentec machines uitvoerig getest op kwaliteit en prestaties.

Kortom: Gardentec staat voor kwaliteit en uitmuntende service tegen een betaalbare prijs.

krachtige bladblazer op benzine Gardentec

Vragen?

Weet je nog niet welke bladblazer je het beste kunt aanschaffen? Neem gerust contact op, onze klantenservice staat voor je klaar!

E-mail: info@goets.nl | Facebook: Goets | Instagram: Goets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen op social media Delen op LinkedIn